مدیرکل راه و شهرسازی استان : بعد از اختتام و پایان پروژه مسکن مهر، طرح اقدام ملی و پروژه های مشارکتی با تولید بیش از دو هزار واحد مسکونی کلید خواهد خورد.
حسن صبوری اظهار داشت: بنا به مصوبه شورای تامین مسکن استان تا پایان آبان ماه، ۲۰۰ واحد باقی مانده مسکن مهر تحویل متقاضیان می شود و شاهد اختتام پروژه مسکن مهر قم خواهیم بود.
وی افزود: این واحدهای باقی مانده متعلق به دو تعاونی مروارید سازان و پیشگامان توسعه مسکن است که ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
طرح اقدام ملی و پروژه های مشارکتی به زودی عملیاتی می شود
صبوری درخصوص تولید مسکن در استان ابراز داشت: در طرح اقدام ملی که از سوی وزارت راه و شهرسازی به استان های سراسر کشور ابلاغ شده است، ۲۰۰ واحد در مرحله اول در استان قم تولید خواهد شد.
وی توضیح داد: اداره کل راه و شهرسازی استان تامین کننده زمین و اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازنده و احداث کننده واحدهای مسکونی می باشد.
به گفته مدیرکل راه و شهرسازی استان قم یک هکتار زمین برای طرح اقدام ملی به بنیاد مسکن تحویل داده شده است و این طرح در حال حاضر در حال مطالعه و اخذ مشاور است.
صبوری خاطر نشان ساخت: واحدهای تولیدی در طرح اقدام ملی به طور عمده سهم دهک های پایین و اقشار کم درآمد است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم درخصوص پروژه های مشارکتی نیز ابراز داشت: در پنج قطعه زمین با کاربری مختلط تجاری- مسکونی، ۷۰۰ واحد مسکونی تولید خواهد شد.
وی در این خصوص توضیح داد: فرآیند شناسایی زمین انجام شده است و در آینده نزدیک با اعلام فراخوان از سرمایه گذاران و انبوه سازان برای مشارکت در این طرح ها دعوت می شود.
صبوری با اشاره به اینکه در مرحله اول طرح اقدام ملی و پروژه های مشارکتی در مجموع تولید ۹۰۰ واحد پیش بینی شده است، تصریح نمود: چشم انداز و برنامه ریزی این اداره کل در حوزه مسکن، ساخت و تولید بیش از دو هزار واحد مسکونی خواهد بود.
وی با بیان اینکه اراضی ۴۸ و ۳۲ هکتاری پردیسان پشتیبان بافت فرسوده شهر هستند، اظهار داشت: احداث و تولید بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی در هر کدام از این اراضی در دستور کار قرار دارد.
سکونت ۶۵۰ هزار نفر در بافت ناکارآمد شهر قم /اعطای تسهیلات ۹ درصدی نوسازی مسکن
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: از مجموع ۱۲ هزار هکتار مساحت شهر قم، چهار هزار هکتار آن بافت ناکارآمد، فرسوده و نیازمند بازآفرینی است که جمعیتی در حدود ۶۵۰ هزار نفر در آن سکونت دارند.
صبوری تصریح نمود: در برنامه اقدام مشترک بین دستگاهی و در قالب برنامه ۵ ساله، ۲۳ محله، ساماندهی می شوند.
وی گفت: ساماندهی، بهسازی و احیای محلات، با هدف محرک توسعه موجب رونق و شادابی و بازگشت اهالی محلات شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم آسفالت محلات هدف بازآفرینی را از دیگر اقدامات و سیاست های این اداره کل معرفی کرد و گفت: با انعقاد تفاهم نامه بین بانک مسکن و وزارت راه و شهرسازی، اعطای وام و تسهیلات ۹ درصدی نوسازی مسکن ابلاغ شده است و از سهم ۴۰۰ فقره ای شهر قم حدود ۲۰۰ فقره از آن به بانک معرفی شده اند.