با توجه به استقبال اعضای محترم از برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و پس از تحلیل نظرات فراگیران محترم در فرمهای نظرسنجی، به جهت بالا بردن شرایط تعامل و ارتباط فراگیران با مدرسین دوره های آموزشی و بر اساس تجربه موفق برگزاری دوره های آموزشی تعاملی بعنوان اولین کارگاه تعاملی در حوزه حقوقی و قوانین، کارگاه آموزشی با موضوع «مدیریت حقوقی سفارشات خرید بین المللی در قراردادهای پیمانکاری با تاکید بر دعاوی ایجاد شده» روز سه شنبه ۳۰ بهمن در سندیکای شرکت های ساختمانی ایران برگزار شد. در این کارگاه آموزشی که با استقبال حاضران مواجه شد دکتر محمد جواد کاظمی به ترسیم فرآیند سفارش خارجی در قراردادهای پیمانکاری، ملاحظات حقوقی اسناد مورد نیاز سفارش، روشهای پرداخت سفارش، نقاط اختلاف بین طرفین سفارش و راهکارهایی جهت انجام سفارشات خرید بینالمللی در شرایط تحریم پرداخت.
مدرس این کارگاه که دارای دکتری تخصصی حقوق خصوصی از دانشگاه تهران و کارشناس ارشد حقوق اقتصادی است در سخنان آغازین خود عنوان کرد: با در نظر گرفتن قراردادهای EPC یعنی مهندسی، تامین و ساخت، و بر طبق تجربه شخصی من، در سفارشات خرید بینالمللی دعاوی مربوط به P بسیار زیاد است.
وی تصریح کرد: باید به Vendor (تامین کننده یا سازنده) گفته شود خرید برای پروژه است و ممکن است در سفارش انجام شده تغییراتی صورت بگیرد. در برخی موارد سازنده عنوان میکند بر مبنای سفارش شما شروع به ساخت کرده است و باید شرط تغییر در قرارداد قید میشد. متاسفانه دوستان مهندس ما فقط روی قسمت P قرارداد میبندند و بسیاری نکات از جمله امکان تغییر در سفارش را ملاحظه نمیکنند.
در این کارگاه آموزشی که بیش از ۴ ساعت به طول انجامید مباحث مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت که علاقمندان و اعضای محترم سندیکا میتوانند مشروح آن را در ماهنامه اسفندماه سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران مطالعه فرمایند.
تعداد ۱۸ نماینده از شرکتهای عضو و چند شرکت غیرعضو در این کارگاه حضور بهم رساندند . لازم به ذکر است گواهینامه های آموزشی دوره فوق پس از صدور به کلیه فراگیران حاضر در کارگاه ارائه می گردد.
نتایج نظرسنجی کیفی برگزاری کارگاه: (دریافت فایل)
آمار سطح تحصیلات فراگیران (شرکت کنندگان)
- کارشناسی ۴۴درصد
- کارشناسی ارشد: ۵۶درصد
آمار حضور در دوره های آموزشی سندیکا
- حضور برای اولین بار: ۳۱ درصد
- حضور بیش از یکبار: ۶۹ درصد
سمتهای سازمانی فراگیران
وکیل: ۱۳% . مدیران عالی (مدیرعامل، عضو هیات مدیره): ۱۲% . حوزه فنی و قراردادی: ۱۹%
حوزه مالی: ۱۲% . حوزه بازرگانی: ۲۵% . مدیران پروژه:۱۹%
ارزیابی استاد:
ارزیابی محتوای دوره:
ارزیابی سازماندهی اجرایی: