در نشست هماندیشی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با کانون عالی کارفرمایی ایران مطرح شد
لزوم جلوگیری از تفسیر خودسرانه ضوابط در شعب تامین اجتماعی
اعضای هیات مدیره کانون عالی کارفرمایی ایران طی نشستی با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، به بیان مشکلات خود در حوزههای حسابرسی، ضریب پیمان، اصلاح عناوین شغلی، مشاغل سخت و زیان آور، عملکرد هیاتهای حل اختلاف، نحوه برخورد کارکنان شعب و پرداختند.
در این دیدار که روز دوشنبه ۲۰ آذر ماه برگزار شد، محمد تکلی، نماینده سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران وعضو کمیسیون بیمه کانون عالی کارفرمایی با اشاره به اهمیت اجرای مصوبات شورای مقررات زدایی، خواهان جلوگیری از تفسیر خودسرانه ضوابط موجود توسط شعب تامین اجتماعی شد.
در این نشست مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، بر اهمیت تحقق رویکرد سه جانبهگرایی و اهمیت پایش و کنترل فعالیتهای تأمین اجتماعی از طریق داشبوردهای مدیریتی تأکید کرد و افزود: بسیار ضروری است که مسائل حوزه کارگری و کارفرمایی با رویکرد سه جانبهگرایی بررسی گردد و مشکلات موجود ضمن تعامل با شرکای اجتماعی برطرف گردد. وی در بخشی از سخنان خود تصریح کرد: نگاه صرف درآمدزایی به کارفرمایان نیازمند اصلاح است و میتوان درآمد سازمان را از محل توسعه چتر حمایتی افزایش داد. رویکرد واقعی کردن نرخ دستمزد و حق بیمههای ناشی از آن نیز از جمله سازوکارهایی است که در اولویت ما قرار دارد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به ضرورت آموزش کارکنان و پایش برخط عملکرد نیروی انسانی، بر ضرورت پاسخگویی جهت رضایت مراجعان تأکید کرد و افزود: ارتباط با روسای شعب با مراجعهکنندگان تسهیل شده تا اگر مراجعان به مشکلی برخورد کردند بتوانند مستقیم با رئیس شعب دیدار و گفتگو کنند.
حمیدرضا سیفی، رئیس کانون عالی کارفرمایی کشور نیز ضمن تبریک انتصاب مدیرعامل سازمان با طرح برخی پیشنهادات و مطالبات گفت: تأمین اجتماعی نیاز به داشبورد مدیریتی پویایی دارد تا بتواند فرایندها و امور را اندازهگیری و کنترل کند. وقتی چنین نگاهی وجود داشته باشد از هر سازمانی، فقط فرایندها میماند. در تأمین اجتماعی فرایندهایی مثل پیمان، درمان، آموزش، مشاغل سخت و زیانآور و غیره وجود دارد که این فرایندها را میتوان از این منظر که الان در چه وضعیتی هستند و باید به چه سمتی بروند مدیریت کرد.
محمد تکلی، نماینده سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران و عضو شورای مقررات زدایی سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه حاضر بود و با اشاره به اهمیت اجرای مصوبات شورای مقرراتزدایی، عنوان کرد: فعالیت این شورا در زمان جنابعالی شروع شده بود. در حال حاضر نیز امیدواریم با بازگشت جنابعالی، لزوم حفظ و ارتقای این شورا در اولویت قرار گیرد. بر اساس بند ۶۹ بخشنامه تنقیح و تخلیص، درخواست ما جدیت در اخذ نظرات شرکای اجتماعی قبل از ابلاغ مصوبات می باشد و تفسیر ضوابط و بخشنامه سازمان تامین اجتماعی، در کمیته وحدت رویه است.
وی با اشاره به نحوه برخورد و عملکرد کارکنان شعب تامین اجتماعی عنوان کرد: امیدوارم با تدابیر و دستورات مقتضی از تفسیر خودسرانه ضوابط در شعب تامین اجتماعی جلوگیری کنید.